Esta mañana ha fallecido Jose Antonio Albi, uno de los tres ciclistas heridos en el brutal atropello que se produjo el pasado domingo en la carretera N-332 que une Oliva y Denia. Los otros dos ciclistas heridos siguen vivos y se encuentran en los hospitales de Denia y Alzira.

Jose Antonio tenia 28 años y era miembro del Club de Atletismo Llebeig el cual dejó en su Facebook un comunicado oficial dando fuerza Jose Antonio, pero no ha podido ser:

Comunicat oficial del Club Atletisme Llebeig del día 07

Ràbia, impotència i costernació absoluta. S’han endut per davant al nostre Edu Monfort en un fatídic accident quan circulava en bicicleta en un grup del Llebeig per les carreteres d’Oliva. A més, l’amic Alberto Contreras, del Club Ciclista també ha perdut la vida. Ferits greus, però lluitant per la seua vida, tres socis més del Llebeig, José Antonio Albi, Andrés Contreras i Scott Gordon. El president del Club, Jaime Escortell, que anava en el grup, ha resultat ilés de miracle.
Donar el nostre més sentit condol als familiars d’Edu i Alberto i donar més força que mai a Jose, Scott i Andrés per a que es recuperen prompte de les greus lesions que pateixen. Entre tots i totes fem i farem força per a que es recuperern i estiguen prompte amb tots nosaltres de nou.
Que tot el pes de la justícia caiga damunt de la conductora que ha provocat l’accident i la tragèdia ¡¡¡¡
Força Xàbia i Amunt Llebeig